Over Brave-art


Welkom op mijn website Brave-art.
De plek voor lieve vrolijke knuffelkaarten voor verschillende gelegenheden. Gemaakt met passie en een glimlach.

Ik zal om te beginnen mezelf even voorstellen: Dianne Braafhart is mijn naam en mijn achternaam is met een knipoog ook de bron voor de naam van de website.
Alles wat ik doe, doe ik met creatieve passie. Zowel in mijn werk als trendwatcher, productdesigner en stylist, als ook in mijn privéleven word ik er heel blij van alles te observeren om dat later weer creatief te gebruiken op mijn eigen manier.

Door te tekenen en schilderen maak ik ruimte in mijn creatieve brein, dat af en toe overvol zit.
Lekker achter mijn werktafel, omringd door potloden, aquarel-verf, kwasten, inktpennen, ecoline met een fijn muziekje op de achtergrond komen mijn tekeningen tot leven. 
Maar het meest geniet ik van het tekenen buiten, aan zee of zomaar op een mooie plek.
Mijn grote inspiratie bronnen zijn daarom ook de natuur en dieren, prachtige onderwerpen oneindig veel, waar ik elke keer met een frisse blik naar kan kijken.

 

Ik vind het heerlijk dat ik met pen en penseel mijn fantasie kan uiten. Als ik teken ben ik zo gefocust op mijn onderwerp dat ik steeds meer details ontdek en daar word ik gewoon heel vrolijk van.
Deze blijheid hoop ik  door te kunnen geven met mijn kaarten. Die op verschillende plaatsen door brievenbussen op de mat vallen om een glimlach te brengen. Met een lieve groet van de afzender.